JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Reality: -prodej, nákup, pronájem -nemovitosti, chaty -byty, domy, dům. Služby: -hypotéky -pojištění -finanční poradenství -developerská činnost.

Pronájem karavanů. Pojištění osobních vozidel a karavanů Chemie do karavanů. Nanokosmetika. Partneři: - Karavan Centrum Morava - Adventuring - Karavanchemie - Vansafe.

Advokátní kancelář. Služby: -právní.

Advokátní kancelář, právní služby, právník.

Poradenství: -účetní -daňové (daně).

Advokátní kancelář. Služby: -právní.

Advokátní kancelář. Poradenství: -právní pro akciové a jiné obchodní společnosti, družstva, podnikatele -právo -pracovní právo pro podnikatele. Služby: -převody nemovitostí smlouvy pozemky -obchodní spory zastupování.

Prenájom hnuteľných vecí Údržba drevín a trávnikov Upratovacie a čistiace práce Grafické práce na počítačí Maliarske a natieračské práce Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Výroba suvenírov a upomienkových predmetov Výsadba a údržba zelene a okrasných rastlín Obkladanie stien a kladenie dlážkových krytín Ubytovacie služby v rozsahu ...

ALLIANZ Pojišťovna, a.s. - obchodní zastoupení. Služby: -pojištění: -životní -úrazové -léčebných výloh v zahraničí -domácností a rodinných domů -havarijní -podnikatelů a průmyslu -penzijní připojištění -stavební spoření.

LUNILAS s.r.o. zajišťuje pomoc s náhradou škody při újmě na zdraví po dopravní nehodě či pracovním úrazu.

Služby: -daňový poradce -právní pomoc -finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Soudní znalec. Znalecká činnost v oborech: -DOPRAVA - technické posudky o příčinách a důvodech silniční nehody -EKONOMIKA - ceny a odhady movitých předmětů: spotřební elektronika, výpočetní a kancelářská technika, nábytek, vybavení a zařízení domácností, stroje a zařízení, motorová vozidla, zemědělská a manipulační technika -STROJÍRENSTVÍ - ...

Znalecká kancelář. Služby-poradenské: -tržní oceňování: -odhady podniky nehmotný majetek -stroje, strojní zařízení, technologické celky -motorová vozidla, auta -majetek pro bankovní účely, pro potřeby hypotečních úvěrů -znalecké posudky.

Soudní exekutor Služba exekuční činnost: -vymáhání pohledávek na povinných na základě vykonatelných exekučních titulů. Exekuce lze provést: -srážkami ze mzdy -přikázáním pohledávky -prodejem movitých věcí a nemovitostí -prodejem podniku na nepeněžité plnění -vyklizením -odebráním věcí -rozdělením společné věci -provedením ...

Poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Vedenie účtovníctva Administratívne služby Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov

Účetnictví a ekonomické poradenství Vedení: -účetnictví.

A-SKI s.r.o. se zaměřuje na inženýrskou, investorskou a stavební činnost.

Poradenství: -ekonomické. Zpracování: -účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdy.

Komplexní služby v oblasti finančního plánování.

Makléřská společnost-pojišťování rizik při podnikání: -pojišťovací makléř, pojišťovací agent -pro podnikatele, firmy, státní správu, města, obce, kraje -tvorba pojistných smluv, optimalizace, správa -likvidace pojistných událostí -školení zaměstnanců klienta -VIP servis pro majitele a management.