FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - právní služby. Pobočka: - adresa: Pod Pilami 1039, 264 01 Sedlčany.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Činnost: - daňové a právní služby - daňové poradenství - mezinárodní zdanění - správa soukromého majetku

Akciová společnost EEIP je jedna z nejvýznamnějších českých společností působící v oboru poradenství v oblastech fúzí a akvizic, privatizací, firemních financí a přípravy subjektů na vstup a působení v EU a při získávání zdrojů z fondů EU. Poradenství v oblastech: - fúze a akvizice - privatizace - restrukturalizace a financování - ...

Raiffeisen stavební spořitelna: - spoření: - hypotéky, úvěry, - pojištění, životní, úrazové, - penzijní připojištění, - pojištění domácností, nemovitostí.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství.

Specializovaná bankovní instituce pro státní podporu vývozu vlastněná státem. Tvoří nedílnou součást systému státní proexportní politiky.

Komplexní služby: -vedení účetnictví -vedení účetních knih a daňové evidence -zpracování (rekonstrukce) veškerých předaných dokladů pro účetnictví -mzdovou a personální agendu -ekonomické, účetní, daňové poradenství -zastupování při jednání s úřady -archivace podkladů -další účetní a související služby.

Služby: - soudní znalec v oboru kynologie - trénink a výcvik psů - přednášky, semináře