FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení mzdového, podvojného i jednoduchého účetnictví, základní daňové poradenství, zpracování daňových přiznání DPFO, DPPO, DPH, silniční a jiné

Poskytujeme: -dotace -finanční prostředky -fondy EU a jiné veřejné zdroje -profesionální zpracování žádostí o dotaci včetně všech povinných příloh. -konzultace, poradenství -zpracování zadávací dokumentace pro výběrová řízení -vedení výběrových řízení. Projektový management.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Allianz pojištění pro všechny - soukromé osoby, firmy, podnikatele, život, majetek, nemovitosti, fotovoltaické elektrárny, restaurace a penziony, auta, lodě, letadla a další.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, obchodní a korporátní obchodní společnosti Výkon rozhodnutí, zástavy, vymáhání pohledávek.

Moneybro.cz je první poskytovatel tzv. P2P lendingu (přímého úvěrování) v České republice. Moneybro.cz provozuje internetové tržiště, na kterém se setkávají uživatelé, kteří si chtějí půjčit peníze, s uživateli, kteří disponují volnými finančními prostředky k zapůjčení. Cílem Moneybro je přinést na tuzemský trh se spotřebitelskými půjčkami a ...

Podnikáme v oblasti nebankovních půjček. Nabízíme rychlé vyřízení půjčky pro důchodce, maminky na mateřské, pro brigádníky a také pro podnikatele. Vyplňte jednoduchou online žádost a my Vám půjčku poskytneme. Hotovost si můžete osobně vyzvednout i na našich pobočkách v Praze nebo v Brně.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Skupina Mondial Assistance je světovou jedničkou v oblasti asistenčních služeb, cestovního pojištění.

Směnárna, směnárenská činnost: -nákup a prodej, výměna peněz, peníze, valuty.

Poskytování, zprostředkování: - finanční služby v oblasti bankovní i nebankovní sféry.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Účetní kancelář. Vedení účetnictví, daňové evidence.

Ekonomservis-cz s.r.o. Účetnictví: -daňové evidence -daňové přiznání -ekonomické poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Zednictví Milan Mach provádí veškeré stavební práce. Realizujeme rodinné domy na klíč, rekonstrukce objektů, zateplování budov i fasádnické práce. Sídlíme ve městě Budyně nad Ohří. Zednictví, stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů, budov - fasády - zateplování, tepelné izolace - zednické ...