FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Obchodní zástupce Allianz pojišťovna, a.s.

Služby: - vedení účetnictví pro fyzické i právnické osoby - vedení daňová evidence - vedení mzdového účetnictví - finanční analýzy a kalkulace - personalistika - zpracování veškerých daní - daňová přiznání, účetní závěrky - přípravy auditu a výroční zprávy (možno i v AJ) - ekonomické poradenství - rekonstrukce účetnictví - ...

Je mezinárodně kooperující poradenská společnost, která poskytuje služby v oblasti právního a daňového poradenství, auditu a účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd.

Služby: - autoservis - pneuservis - oprava motocyklů - zajištění STK - odtahová služba - znalecké posudky automobilů.

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Činnost: - pojišťovací služby

Pojišťovací a makléřská společnost, pojištění: -občanů -firem a organizací -automobilů -speciální druhy pojištění -likvidace pojistných udalostí -stavební spoření, hypotéky, penzijní připojištění.

Nabízí: - financování osobních i užitkových vozů - financování ostatní dopravní techniky - financování strojů a technologií - organizování výstav a sportovní činnosti - reklama, propagace a pronájem reklamních ploch - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Činnost: - insolvenční správce - oddlužení. konkurzy.

Odborný poradce firmy Just a Nahrin. Vedení účetnictví, daňové evidence, účetní poradenství.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Komplexní řízení a správa pohledávek -mimosoudní řešení a exekuční hromadná správa -vymáhání soudní cestou -mezinárodní inkaso pohledávek -odkup pohledávek -veřejné dražby. -služby v oblasti vymáhání pohledávek.

Zpracování a vedení účetnictví malých firem do 25 zaměstnanců: -daňová přiznání, daňových přiznání -mzdy, mezd -zastupování v jednání se státní správou: -finanční úřad. Vedení: -účetnictví a daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Turistická ubytovna, ubytování: -samostatné dvou-tří- a šestilůžkové pokoje s umyvadlem, WC a sprchy jsou společné stejně jako kuchyňka. K dispozici jeden (2 lůžka + přistýlky) apartmán s vlastní koupelnou. -30 lůžek + přistýlky -8x dvojlůžkový pokoj -4x vícelůžkový pokoj -1x apartmán Cena ubytování od 185 Kč lůžko/noc. Možnost úschovy ...

Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.