FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Realitní skupina, zabývající se investicemi a správou nemovitostí ve střední Evropě.

Audit, poradenské služby, daňové a právní služby. Auditorské služby.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Odborné poradenství - daňové, celní a spotřební daně - služby spojené s registrací zahraničních společností za českou DPH, náhrady české DPH za neusazené podniky, služby související s dodržováním DPH.

Auditorské a daňové služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - účetní poradenství - ekonomické poradenství.

NEY spořitelní družstvo poskytuje jednoduché spořící produkty s vysokým úročením pro klienty střední a vyšší třídy v kombinaci s politikou nulových poplatků. Zároveň zajišťuje erudovaný, flexibilní a přátelský úvěrový servis malým a středním podnikům

Poradenská, konzultační činnost: - finance - marketing - internet.

Služby: -účetnictví Poradenství: - daňové, daně.

Pro své klienty zajišťujeme hypoteční úvěry, řešení exekucí i další finančně poradenské služby. Do naší pracovní rodiny hledáme nové makléře a finanční poradce, kteří by rozšířili naše řady odborníků.

Advokátní kancelář: - generální praxe - občanské právo - pracovní právo -rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů. - trestní právo Služby: - právní, právnické, právník, advokát.

Vedení: - daňové evidence - daňové poradenství. Účetnictví: - vedení - poradenství.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová agenda - zastupování před orgány finanční správy, správy sociálního zabezpečení a zdravotními pojišťovnami.

Obchodní zástupce pojišťovny Generali.

Služby: - vedením účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd - účetní, daňové poradenství.

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Návrhy a realizace domácích i firemích sítí LAN.

Zpracování účetnictví, daňové evidence a mzdové agedny. Vyhotovení všech typů daňových přiznání a hlášení. Zastoupení na všech relevantních úřadech státní správy.

Nabízíme přímý výkup všech druhů nemovitostí a vyplacení exekuce, hypoték i dalších dluhů. Zajistíme vyhotovení odhadu tržní ceny a kupních smluv. Investujte do nemovitostí s profesionály působící na trhu od r. 2008.

Daňové poradenství: -zpracování daňových přiznání právnických a fyzických osob s možností odkladu podání přiznání do 30.6. včetně potřebné kontroly účetnictví -celoroční poradenství -celková prověrka účetnictví -zpracování daní -zpracování účetní agendy včetně mezd, majetku a kompletní zpracování všech daňových výstupů -DPH, daň z příjmu, ...

Provádíme tyto práce: - realizace dřevěných podlah, xylolitu a teraca - provádění návrhů a rozpočtů - rekonstrukce a opravy historických podlah včetně realizace jejich replik - školení začínajících firem a vzdělávání profesionálů v oblasti dřevěných podlah - poradenská činnost, normy a odbornou literaturu - provádění odborných ...

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby: - advokátní kancelář Kancelář Praha: Na Pankráci 1618/30