FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vedení a zpracování: - účetnictví - daňové evidence - mzdy.

Vedení a zpracování: - účetnictví - daňové evidence - mzdy.

Služby: - aukční portál pro přímé úvěry firmám a podnikatelům.

Služby: - investice do podniků - korporátní, finanční poradenství - zhodnocování volných finančních prostředků

Advokátní kancelář - právní služby - specialzizace na obchodní právo, občanské právo, pracovní právo, evropské právo, zahraniční finanční plánování a správní právo.

VATAonline je český nebankovní poskytovatel krátkodobých online půjček. Půjčíme Vám od 100 do 5 000 Kč. Sami si určujete dobu splatnosti půjčky, maximum je 35 dní. Splatnost si ale můžete prodloužit až o dalších 30 dní. Tato rychlá půjčka do výplaty je online, nemusíte podepisovat písemnou smlouvu. Peníze jsou do 15 minut zaslány na Váš bankovní ...

Inženýrská a projektová činnost. Vypracování projektové dokumentace. Znalecké posudky v oboru stavebnictví.

Advokát - právní činnost - specializace na občanské a obchodní právo, právní vztahy k nemovitostem, stavební právo, správní řízení a přestupkové řízení, soudní a rozhodčí řízení, leasing, insolvenční právo a další.

Soudní znalec v oboru ekonomika, oceňování nemovitostí - znalecké posudky a odhady cen nemovitostí.