FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Činnost: - municipální úvěry (úvěry obcím a svazkům obcí).

Služby: - zakládání společností s ručením omezeným (sro) - podnikatelské poradenství - ready-made společnosti - poskytnutí virtuálního sídla - účetnictví

Citibank Europe plc, organizační složka nabízí v České republice komplexní bankovní služby. Banka.

Činnost: - investiční, strategické poradenství - manažerské poradenství.

Služby - oddlužení - vyhlášení konkurzu - prodej majetku.

Notářská kancelář - notářské zápisy - ověřování dokumentů - vyřízení dědictví, závětí - převody nemovitostí - notářské úschovny, zástavní smlouvy.

Služby: - soudní znalec - odhady, oceňování nemovitostí - průkaz energetické náročnosti, energetické štítky

Naše společnost Vám nabízí možnost reálných a většinou nadstandardních zisků. Investice používáme pouze s velmi dobrým zajištěním.

Euro Benefit a.s. je dynamická společnost, jejímž prvořadým cílem, je poskytování bezhotovostních spotřebitelských úvěrů s přiměřenou dobou splatnosti, které budou dostupné široké veřejnosti. Zejména se zaměřením na občany s nižšími a středním příjmy a v neposlední řadě také fyzickým i právnickým osobám, pro které je v návaznosti na nabízený ...

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.