FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - manažer expert, Česká pojišťovna - pojišťovací poradce.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - vedení mzdové agendy.

Klub investorů - investiční samosprávný fond kvalifikovaných investorů.

Služby: - záložna - platební styk - vydávání a správa platebních prostředků pro členy

Nabídka daňové evidence pro živnostníky a malé organizace včetně evidence DPH a mzdové agendy zaměstnanců.

Služby: - finanční poradenství - vyplacení exekucí - půjčky

Služby - poradenství při řízení finančních potřeb firem a soukromých osob - ekonomické a investiční zpravodajství na portálu roklen24.cz - obchodování s cennými papíry a investičními instrumenty.

Záložňa Finančný a operačný leasing Sprostredkovateľská činnosť Výroba nealkoholických nápojov Reklamná a propagačná agentúra Vydavatelská a edičná činnosť Stáčanie pitnej a minerálnej vody do fliaš Upratovacie práce a služby pre osobnú hygienu Činnosť organizačných a ekonomických poradcov Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu ...

Advokátní kancelář - právní služby. Pobočka Slaný - adresa Komenského nám. 37, 274 01 Slaný - tel. 312 522 204 - fax 312 520 772 - email: slany@akslr.cz

Prieskum trhu Reklamná činnosť Leasingová činnosť Prenájom motorových vozidiel Inžiniersko-investorská činnosť Nákup a predaj nových a ojazdených motorových vozidiel Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností Sprostredkovateľská a poradenská činnosť v oblasti obchodu Servis a montáž kancelárskej techniky /mechanických ...

Leasingová činnosť Prenájom nehnuteľností Sprostredkovateľská činnosť Reklamná, propagačná a výstavnícka činnosť Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi /maloobchod/ Prenájom spotrebného a priemyselného tovaru, strojov, prístrojov a zariadení Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Zpracováváme účetnictví převážně pro bytová družstva, společenství vlastníků. Zpracování provádíme včetně návazných agend jako jsou mzdy, daňová přiznání apod.