FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - soudní znalec - odhady, oceňování nemovitostí - průkaz energetické náročnosti, energetické štítky

Naše společnost Vám nabízí možnost reálných a většinou nadstandardních zisků. Investice používáme pouze s velmi dobrým zajištěním.

Euro Benefit a.s. je dynamická společnost, jejímž prvořadým cílem, je poskytování bezhotovostních spotřebitelských úvěrů s přiměřenou dobou splatnosti, které budou dostupné široké veřejnosti. Zejména se zaměřením na občany s nižšími a středním příjmy a v neposlední řadě také fyzickým i právnickým osobám, pro které je v návaznosti na nabízený ...

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Poskytnutí, poradenství: -úvěry, půjčky, hypotéky.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování daňového přiznání - mzdová agenda - zpracování mezd zaměstnanců.

Služby - realitní činnost - vedení účetnictví a daňové evidence - pronájem reklamních ploch.

Činnost: - finanční poradenství - poradenství v oblasti realit.

Služby: - zprostředkování obchodů na akciových trzích a individualizované investiční poradenství.

Odkup zadlužených společností, krizové řešení firem, poradenství: - poradenství v oblasti krizového řízení firem - odkup firem, prodej firem, výkup firem - revitalizace firem - likvidace firem - konzultace a poradenství v této oblasti - odborný dohled nad vedením firmy.

Kompletní právní servis Exekuce majetků Vymáhání, správa, odkup, a zobchodování - pohledávky.

Služby: - zastupujeme oběti dopravních nehod i jejich pozůstalé při jednání s pojišťovnou viníka.Naším primárním zájmem je zabezpečení všech zákonných nároků klientů na odškodnění újmy na zdraví.

Exekutorský úřad JUDr. Igora Ivanka se sídlem na Praze 6, se řadí mezi největší exekutorské úřady v ČR. Provádíme exekuce nejen pro korporátní klientelu, ale i pro menší oprávněné či jednotlivce. Soudním exekutorem byl JUDr. Igor Ivanko jmenován v roce 2001. Soudní exekutor, služby: - soudní exekuce - dražby nemovitého majetku - bezplatná ...

Služby: - finanční poradenství - nezávislé poradenství právním subjektům v oblasti tzv. zaměstnaneckých programů - služby pro profesionální finanční poradce a obchodní skupiny

Činnost: - služby v oblasti pojištění a leasingu - sjednání a následně komplexní správa pojištění - vyřízení pojistných událostí - pojistná a právní ochrana

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Služby: - zakládání společností, poskytování obchodních adres, kancelářský a konferenční servis, marketing - pronájem komerčních a bytových prostor - pronájem komunikační a IT techniky - poradenství v oblasti ekonomických analýz, krizového řízení, change managementu a optimalizace procesů

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství - vedení daňové evidence - personální a mzdová agenda - ekonomické poradenství.