FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - vedení mzdové agendy.

Služby - vedení účetnictví - vedení mzdové agendy - daňové poradenství - personalistika.

Pokud nemáte peníze před výplatou, půjčíme Vám až 5000 Kč do 20 min od Vaší žádosti. Expresně převedeme peníze na Váš účet.

Profesionální bezplatná poradna pro oddlužení nemovitostí. Specializujeme se na řešení všech situací spojených s vlastnictvím nemovitostí. Pomůžeme vám vyřešit exekuce, dražby a zástavní práva. Postaráme se o zaplacení všech dluhů váznoucích na nemovitostech, zajistíme financování, poradíme s tržním odhadem ceny nemovitosti, zabezpečíme prodej ...

Služby: - školení, konference a semináře z oblasti zdravotnictví.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a správní

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Služby - kompletním vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové a personální agendy - účetní a daňové poradenství.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - ekonomické a organizační poradenství

Služby: -účetnictví -mzdové účetnictví -účetní poradenství -zajištění auditů - ověření účetnictví

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb

Zdravotní pojišťovna. Úřední hodiny expozitury: Pondělí: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 17:00 hod. Úterý: Neúřední den Středa: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 17:00 hod. Čtvrtek: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 16:00 hod. Pátek: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 15:00 hod. Sobota, neděle, svátky: Zavřeno

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd.

Maloobchod, prodej, služby: - směnárna - cigarety - alkoholické nápoje - dálniční známky.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.