FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnictví a daně. Další adresa: Politických vězňů 44 Kolín III., 280 02 tel.: 321716790-3

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Eva Vyčítalová poskytuje kompletní servis účetních služeb pro malé a střední firmy v oblasti zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání a zastupování klientů na úřadech

Služby: - vedení účetnictví - zpracovaní daňové evidence - zpracovaní mezd.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Účetní služby Zpracujeme pro malé, střední firmy a OSVČ: -podvojné účetnictví -daňovou evidenci -mzdy a personalistiku -zajistíme zastupování na úřadech, včetně kontrol a registrace plátce -provádíme finanční analýzy a vyhodnocení, účetní a daňové poradenství -zpracujeme přehledy o příjmech OSVČ pro orgány sociálního a zdravotního ...

Poskytuje - daňové poradenství Vedení - účetnictví

Činnost : - účetnictví - jednoduché a podvojné - administrativa - skladové hospodářství - mzdy - fakturace - daňové přiznání - korespondence - němčina, angličtina - marketing Provozovna : Chodovecké nám. 307/9 141 00 Praha-Chodov

Naše služby: - vedení daňové evidence - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání daně z příjmu - zpracování daňových přiznání DPH - zpracování mzdové agendy - poradenství - zastoupení na úřadech.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů na bydlení a pojištění.

Služby: - zprostředkování nebankovních půjček - poradenství v oblasti půjček a úvěrů

Služby: -pojištění -povinné ručení -pojištění firemního majetku -životní, majetkové -úrazové -důchodové -penzijní -odpovědnosti občanů -domácností a budov -cestovní -zemědělské. -hypotéční úvěry -investování fin.protředků Otevírací hodiny: Po, St: 9:00-17:00 hod. Út, Čt: 9:00-16:00 hod. Pá: 9:00-12:00 hod.

Vedení: - účetnictví - vedení daňová evidence. Poradenská a konzultační činnost. Zpracování: - odborné studie a posudky. Čerpací stanaice LPG.

Poradenství: - ekonomické - daňové Činnost: - účetní - právní.

Poradenství: -ekonomické - auditor - daňový a účetní poradce - soudní znalec.

Daňové poradenství, auditorská činnost, účetní kancelář.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Daňová a účetní kancelář - vedení účetní a daňové agendy.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - uzávírání pojištění osob, vozidel, majetku - životní a havarijní pojištění.