FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - administrativní činnost v oblasti finančních produktů - návrhy na insolvence - vyhledávání klientů - zprostředkování pojištění.

Účetní kancelář - služby v oblasti účetnictví, daní a mzdového poradenství - zpracování daňových přiznání.

Advokátní kancelář poskytuje právní služby zejména v oblasti obchodního práva včetně fúzí, akvizic a transformací, dále práva hospodářské soutěže, energetiky a práv k nehmotným statkům. Kancelář se dále zaměřuje na sporní a smluvní agendu.

Prodej: - úklidové prostředky - drogerie - profesionální chemie

Účetní kancelář Hakler spol.s r.o. nabízí: - vedení běžné účetní agendy - zpracování měsíčních uzávěrek do 15.následujícího měsíce - vedení mzdové agendy včetně příslušných odvodů pojistného (pojistné na sociální zabezpečení a příspěvěk na státní politiku zaměstnanosti a pojistné na všeobecné zdravotní pojištění) a včetně odvodů záloh ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Inženýrská činnost v oboru: - hydrotechnika - hydroenergetika - hydraulika. Oceňování nemovitostí.

Nabízíme a poskytujeme služby v oborech občanského, obchodního práva, ve věcech společností a družstev, prodeje nemovitostí, řízení u katastrálního úřadu, přeměny společností.

Investiční poradenství, prodej uměleckých děl, uměni

Činnost: - soudní znalec - oceňování movitých věcí ( auta, stroje, zemědělské a manipulační technika...atd.)

Služby - vedení účetnictví, daňového poradenství a mzdové agendy. Realizace staveb - výstavba průmyslových objektů, logistických a výrobních budov.