FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Nabízíme zprostředkování půjčky pro překlenutí krátkodobých finančních potřeb proti ručení věci nemovitých, movitých a práv (akcií, obligací, obchodních podílů, směnek, automobilů, zboží, technologií, starožitností, pozemků, budov, rodinných domů, bytů, zahrad, lesů, zlata, drahých kamenů apod. ve vlastnictví dlužníka i třetích osob na dobu od 1 ...

Pojišťovací makléř Allianz pojišťovna, a.s. Kooperativa pojišťovna, a.s. Česká podnikatelská pojišťovna, a.s.

Služby pojišťovacího makléře - pojištění firem a podnikatelů - pojištění vozidel, majetku, výpadku provozu, odpovědnosti za škodu a další.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: -zajištění finančních potřeb pro fyzické a právnické osoby

Reklamné činnosti Montáž autodoplnkov Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Filtrovanie rastlinného oleja Tvorba a správa webových stránok Veľkoobchodná a maloobchodná činnosť Sprostredkovanie obchodu, výroby a služieb Organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí Výroba elektrických zariadení na bezpečné napätie Poradenská ...

Poradenství: - ekonomické - daňové. Pořádání - semináře, kurzy: - účetnictví - daně - příjmy ze závislé činnosti.

Daňové poradenství : - zpracování daňových přiznání. Účetní poradenství: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda. Zakládání společností.

Komplexní poradenství pro zajištění finančního zdraví, ekonomické stability a úspěšného rozvoje podnikání: - řízení výkonnosti podniků - řízení lidských zdrojů - evropské dotace - vzdělávání a rozvoj - vyhledávání a výběr pracovníků - kurzy zdarma.

Služby: - leasing - úvěrová činnost, úvěry - faktoring.

-Automatizované zpracování dat -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje -Zprostředkovatelská činnost, mimo činnosti vyžadující zvláštní povolení Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Komplexní servis v oblasti investičních drahých kovů. Servis v oblasti investic do investičního zlata a stříbra, jak nakupovat zlaté a stříbrné mince a slitky.

Služby: - znalecká činnost ( vypracování znaleckých posudků pro finanční úřady, notáře i banky, tržní ocenění nemovitostí) - realitní činnost - inženýrská činnost ve stavebnictví - projektová činnost v investiční výstavbě

Společnost TOMMY STACHI s.r.o. je ryze český poskytovatel střednědobých spotřebitelských úvěrů. Na trh vstoupila již v roce 2004, v současné době působí na území celé České republiky. Její půjčky si lze sjednat online, telefonicky nebo osobně na pobočce, kde získáte peníze v hotovosti do 20 minut. K vyřízení nepotřebujete ručitele ani zástavu, ...

Služby - vymáhání dluhů - zprostředkování exekucí - oddlužení - insolvence, bankroty - realitní činnost, prodej nemovitostí - ochrana osob a majetku.

Notářský úřad - převody nemovitostí - notářské úschovy - notářské zápisy.

Služby: - vedení účetnictví - daňové a účetní poradenství.

Advokátní kancelář - právní služby. Pracoviště Praha: Zelený pruh 1560/99, 140 00 Praha 4 – Braník