FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Martin Holý Mgr. člen Advokátní a patentové kanceláře Čermák a spol. - právní činnost.

Služby: - energetické služby - dotace - hypotéky, úvěry - finanční poradenství - právní služby - energetické štítky, energetické audity - tvorba webových stránek - zastupování na úřadech - zakládání společností - oceňování majetku, odhady ceny nemovitostí. Malíř dětských pokojů: - návrhy a realizáce pohádkových postav a ...

Činnost - investice do nemovitostí - finanční investice - virtuální měny.

Převodové zařízení, pohony, ozubená kola - výroba, oprava, servis. Nákup ve strojírenství - nákup strojního materiálu, outsourcing nákupu, audit nákupu. Účetnictví - vedení účetnictví, zpracování mezd, daňové služby.

Poradenství: -ekonomické -daňové -účetní. Zpracování: -účetnictví, daňová evidence -vedení účetnictví -první elastický informační systém QI Auditorské služby.

Kompletní ekonomický servis, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, zpracování mzdové agendy, veškerá daňová přiznání, ekonomickké poradenství a poradenství v oblasti insolvence firem. Nákup a prodej zboží.

Obchodování s cennými papíry. Finanční poradenství.

Advokátní kancelář - právní služby. Pobočka Plzeň: Masarykova 649/82 312 00 Plzeň 4 - Doubravka tel. 378 774 736 fax. 378 774 746 e-mail: plzen@machlegal.eu

Finanční instituce poskytující finanční servis nemocnicím a jejich dodavatelům - finanční poradenství pro poskytovatele zdravotní péče a zdravotnická zařízení.

Služby - nebankovní hotovostní půjčky - půjčky bez ručitele.

Investiční skupina: - vyhledávání, realizace projektů v oblasti nemovitostí (real estate), provozního, investičního financování a private equity.

Činnost: - financování mikrofinančních a kooperativních projektů v rozvojových zemích.

Účetní a daňová kancelář. Služby: - vedení, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - finanční poradenství - zpracování dokumentace pro jednání s peněžními ústavy - kurzy, školení .

Společná advokátní kancelář Vítek a Mrázek (AK Vítek a Mrázek) - právní služby.