FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - právní služby. Pobočka Kyjov Jungmannova 1337/28 697 01 Kyjov

Prodáváme investiční drahé kovy, zlato, stříbro, platina a paladium, které Vám pomůžou zvýšit, nebo alespoň ochránit hodnotu Vašeho majetku. Nabízíme celosvětově likvidní investiční mince a slitky ze zlata, stříbra, platiny.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - vedení mzdového účetnictví.

Daňové a účetní služby: - zpracování a vedení účetnictví - zpracování a vedení daňové evidence - zpracování a vedení mezd a mzdové agendy - zpracování daňových přiznání. Další služby: - tvorba web stránek - výuka na PC, poradenství - zprostředkování obchodu a služeb.

Činnost: - interim management - vzdělávání zaměstnanců - vedení účetnictví - financování.

Specializujeme se na aktuální čtvrtletní cenový index pro rezidenční nemovitosti na sdílených datech poskytovatelů hypoték. Provádíme přecenění zastavených nemovitostí na aktuální tržní hodnotu. Zpracováváme každoroční rozsáhlou prognózu vývoje trhu rezidenčních nemovitostí.

Advokátní kancelář: - obchodního právo a právo směnečné - insolveční správce

Bohemia Debit Servis, s.r.o. je společnost s celostátní působností nabízí vymáhání pohledávek, odkup pohledávek, ekonomické zápočty, komplexní řešení závazků po lhůtě splatnosti, profesionální právní a ekonomický servis.

Daňové poradenství, inženýrská činnost.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Služby - vedení účetnictví - zpracování daní, daňová evidence - vedení mzdové agendy.

Vedení účetnictví, daňové evidence, účetní poradenství, zpracování mzdového účetnictví, personalistika, zastupování při jednání s institucemi sociálního a zdravotního pojištění i finančními úřady, sestavení veškerých daňových přiznání.

Poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence

Daňová a účetní kancelář - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.