FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Činnost: - finanční poradenství - obchodní společnost.

Operativní leasing a pronájmy aut: - Škoda - VW - Ford - Volvo - Smart - Mercedes i užitkové) On-line v 85 zemích, věrnostní programy, víkend počítáme jako 1 všední den.

Služby: - znalecké posudky, stavebnictví - oceňování nemovitostí

JUDr. Jan Mikš je advokát v Advokátní kanceláři Mikš & Suk. Právní činnost

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství.

Služby: - obchodní zástupce Allianz - životní pojištění - pojištění majetku - cestovní pojištění - havarijní pojištění - pojištění podnikatelů - pojištění průmyslu - povinné ručení.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Mgr. Zuzana Hájková je advokátka v Advokátní kanceláři Advokacie Praha. Právní činnost

Mgr. Zuzana Firická je advokátka v Advokátní kanceláři Rezek a partneři. Právní činnost

Mgr. Viktor Rytikov je advokát v Advokátní kanceláři Rytikov & Utěšený Legal s.r.o. Právní činnost

Mgr. Václav Jindra je advokát. Právní činnost Pobočka: Jiráskovo náměstí 816/4 326 00 Plzeň

Mgr. Štěpán Merta je advokát v Advokátní kanceláři Vácha & Kolář. Právní činnost Kancelář: Přemyslovská 1939/28 130 00 Praha 3 – Flora

Mgr. Stella Holešová je advokátka v Advokátní kanceláři Onisko & Holešová. Právní činnost

Služby: - obchodní zástupce ČMSS - stavební spoření - úvěry - hypotéky - penzijní spoření - pojištění. Kancelář: Bezručova 6 301 00 Plzeň Po objednaní Út 09:00 - 13:00 St 09:00 - 18:00 Čt 13:00 - 18:00 Pá objednaní