FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd

Finanční poradenství - sestavení finančních plánů - finanční trenér.

Služby: - realitní činnost - odhady nemovitost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - exekuce, dražby

Služby: - zemědělské pojištění - pojištění hospodářských zvířat, hospodářských i obytných budov, plodin

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zpracování znaleckých posudků v odvětví ekonomika - oceňování nemovitostí

Hypoteční úvěrové centrum Služby: - hypoteční úvěry - stavební spoření a úvěry - investiční hypotéky - spotřebitelské úvěry - refinancování úvěrů - pojištění a další. Kancelář: Havelcova 70 280 02 Kolín III

Služby - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů na bydlení a stavebního spoření.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů na bydlení.

Mgr. Petra Soukupová je advokát v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - soudní spory - rozhodčí řízení - právo obchodních společností - závazkové právo.

Mgr. Petr Šindelář, LL.M. je advokát v Advokátní kanceláří Tocik, Šindelář & partneři. Právní činnost: - obchodní právo - investiční právo - daňové právo - právo dopravní - prodej a transformace podniku - přeměny společností - právní problematika obcí.

Mgr. Milan Šperl je advokát v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - soudní spory - rozhodčí řízení - trestní právo - závazkové právo.

Mgr. Barbora Musilová je advokátka v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - pracovní právo - závazkové právo - soudní spory - rozhodčí řízení.

Mgr. Aleš Váňa je advokát v Advokátní kanceláři Pavel Tomek. Právní činnost: - občanské právo - obchodní právo - finanční právo - daňové právo. Sídlo: Polská 61/4 360 01 Karlovy Vary - Drahovice Pracovní doba sekretariátu: Pondělí: 7:30 – 18:00 Úterý: 8:00 – 18:00 Středa: 7:30 – 18:00 Čtvrtek: 8:00 – 18:00 Pátek: 8:00 – 17:00

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

PBO Quick je investiční společností, která se specializuje na poskytování investic formou kapitálových vstupů našim klientům.

Daňový poradce - vedení účetnictví - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - zpracování mzdové agendy.

Služby: - výživové poradenství - poradenství v oblasti hubnutí

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojiště osob, vozidel, majetku. Adresa další kanceláře Dragounská 6/2529 350 02 Cheb (OC Dragoun) tel. 602 422 771