FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Mgr. Hana Konečná vlastní advokátní kancelář. Služby: - komplexní právní služby - právní poradenství - konzultace - sepisování právních stanovisek - právní zastoupení při jednání se soudy, úřady a policií - řešení právních případů - právo nemovitostí - obchodní právo - občanské právo - advokátní úschova. POBOČKA PRAHA Kladská 5, 120 ...

Mgr. Hana Černošková provozuje firmu EKONOMIO — účetnictví snadno. Služby: - komplexní služby v oblasti vedení účetnictví - daňová evidence (jednoduché účetnictví) - rekonstrukce účetnictví - zpracování mezd - zpracování daňových přiznání pro malé a střední firmy. Uvedené služby poskytujeme v Brně a okolí.

Mgr. Hana Baláčová je advokátka v Advokátní kanceláři Bartončík & Bartončík. Zaměření: - občanské právo - rodinné právo - trestní právo - správní právo včetně řešení přestupků v dopravě - sporová agenda v oblasti občanského, obchodního (korporátního), rodinného a správního práva.

Mgr. et Mgr. Marie Hradečná je advokátka v Advokátní kanceláři Mgr. Aleny Straubové. Specializace: - právo občanské - právo rodinné - vymáhání pohledávek - exekuce.

Mgr. Dušan Duga, Dis. provozuje společnost Řešení pro lékaře. Činnost: - poradenská a zprostředkovatelská činnost poskytovatelům zdravotních služeb - při přechodu z praxe fyzické osoby na s.r.o. (na právnickou osobu) - pro nové zájemce o poskytování zdravotnických služeb prostřednictvím s.r.o. (právnické osoby).

Mgr. Dita Machourková je advokátka v Advokátní kanceláři Machourek & spol. Oblasti služeb: - občanské právo - rodinné právo - ochrana osobnosti - veřejné právo se zaměřením na právo politických stran a ochranu osobních údajů. Právní služby poskytuje také v jazyce anglickém.

David Mareš, Ph.D. je advokát v advokátní kanceláři MT Legal s.r.o.

Právnické a advokátní služby.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství -mzdy a personalistika

Advokátní kancelář. Právo: -obchodní -občanské -finanční.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -poradenství.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -finanční právo -poradenství.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

Advokátní a insolvenční kancelář. Zajímáme se o ochranu práva občanského, obchodního, trestního, rodinného, autorského, rozhodčího a insolvenčního. Řešíme exekuce a vymáhání pohledávek.