FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Služby - vedení účetnictví - daňové evidence pro malé a střední firmy nebo drobné podnikatele - zpracování mezd.

Naše společnost se zabývá daňovým a ekonomickým poradenstvím. Zajistíme komplexní zpracování účetnictví malých a středních firem. Zpracujeme také mzdovou agendu.

Činnost: - soudní znalec v oboru ekonomika: - ceny a odhady motorových vozidel, strojů.

Činnost: - soudní znalec v oboru ekonomika: - oceňování nemovitostí.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby: - daňové poradenství, daňový poradce.

Znalecké služby v oboru stavebnictví a ekonomiky.

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS

Registrace ochranných známek, patentů a designů doma i v zahraničí za nejlepší ceny s praxí v oboru více jak 25 let. Zabýváme se také poskytováním komplexních právních služeb v rámci občanského, obchodního, pracovního a korporátního práva a na poskytování právních služeb se zahraničním/cizojazyčným prvkem, nejčastěji při mezinárodním podnikání.

Správa a údržba nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek. Vedení účetnictví.

Obchodní zástupce pro ČMSS. Kancelář: Českobratrské náměstí 140 293 01 Mladá Boleslav

Kompletní řešení pohledávek - vyhledání věřitelů - návrh na prohlášení konkursu.

Mgr. Ing. Lucie Turková Drápalová je advokátka. Právní činnost. Sídlo: Břeclavská 593 691 42 Valtice Pobočka: Brněnská 341/14 692 01 Mikulov

Služby: - vedení účetnictví pro právnické i fyzické osoby - vedení daňové evidence - vedení mzdové a personální agendy - daňová přiznání k dani z příjmů FO a PO, DPH, dani silniční.... - souhrnné hlášení, přenesení daňové povinnosti - zpracování statistických výkazů - zastupování na úřadech na základě plné moci - zajištění odkladu daňového ...

Obchodní zástupce pro ČMSS: - stavební spoření - úvěr - hypotéka - běžný účet - penzijní spoření - pojištění. Kancelář: Pod Zámkem 2 Green Park (vedle oc Billa) 690 02, Břeclav