JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zpracování - dotace obcí na kanalizace, ČOV, místní komunikace i odpady a pro podnikatele v oblasti zemědělství, lesnictví a cestovního ruchu

Daňová přiznání všeho druhu - zastupování na úřadech Ekonomické poradenství Vedení účetnictví Marketing - poradenská činnost.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství - personální a mzdová agenda

Daňové poradenství Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, autorské, průmyslové, soutěžní, směnečné, trestní, korporátní, pracovní, smluvní a rodinné - nemovitosti - ochrana osobnosti a práv spotřebitelů - zastupování klientů v řízení před soudy a jinými orgány - franchising a licenční smlouvy - duševní ...

Služby: - kompletní vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mzdové agendy - daňový poradce.

Doplňkové služby v pojišťovnictví Výroba - www stránky

Služby: - daňové a účetní poradenství - zpracování téměř všech druhů daňových přiznání - možné odložení přiznání k dani z příjmů o 3 měsíce - komplexní vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mzdové agendy Působnost: zejména Karlovarský kraj. Daňovým poradcem jsem od roku 1998.

Vedení - účetnictví - daňová evidence

Finanční a majetkové poradenství

Daňové poradenství dle zák.523/1992 Sb. - odborné zastupování daňových subjektů před finančními úřady při kontrolách a sporechzpracování - daňová přiznání Poskytuje - právní poradenství dle zák.523/1992 Sb.

Služby: -účetní poradenství.

VEROL s.r.o. se zaměřuje na vedení učetnictví, zpracování daňové evidence, účetní poradenství a finanční analýzy.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Poskytuje - finanční poradenství Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -advokátní kancelář -právní poradenství.

Pokud hledáte spolehlivého a profesionálního účetního nebo daňového poradce ve Znojmě a okolí, můžete se obrátit na Bc. Michaelu Novákovou. Je to absolventka Soukromé vysoké školy ekonomické ve Znojmě, která má bohaté zkušenosti s účetnictvím větších firem i drobných podnikatelů. Nabízí komplexní a cenově dostupné služby v oblasti účetnictví a ...