FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Školení - Pojišťovnictví - Financování prostřednictvím leasingu - Eliminace škod při běžném provozu firmy Makléřská společnost - pojišťovnictví, financování a management.

Advokátní kancelář - právo stavební, správní, pracovní, insolvenční a daňové - nemovitosti - ochranné známky - právo informačních technologií, hospodářské soutěže, veřejné zakázky a veřejné podpory - příprava a vyjednávání obchodních smluv - právní spory, rozhodčí řízení a mediace Správa pohledávek.

Činnost: - finanční poradenství.

Poskytování pravní pomoci zejména v uvedených oblastech: právní poradenství sepisování listin, návrhů, vyjádření, smluv právní rozbory jednání s protistranou zastupování před soudy a jinými orgány.

Naše služby: - investiční činnost ve výstavbě - inženýrská činnost - realitní a zprostředkovatelská činnost.

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní, trestní, rodinné a pracovní.

Daňové poradenství: - daňová optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem daním. Vedení účetnictví: - vedení daňové evidence - jednorázové zpracování účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství.

Advokátní kancelář - generální praxe - cenné papíry - kapitálový trh - obchodní právo.

Advokátní kancelář: - právo obchodní, občanské, trestní, pracovní, správní a rodinné - rozhodnčí řízení - vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář: - zastupování obchodních společnosti a fyzických osob v obchodních a občansko - právních řízeních - obhajoba fyzických osob v trestním řízení - úschova peněz a dokumentů - sepisy smluv - zakládání a správa obchodních společností - zastupování věřitele v konkurzním řízení a v incidenčních sporech - vymáhání ...

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a zdravotnické lékárenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Naše společnost se zabývá nezávislým finančním poradenstvím v oblastech osobních i podnikových financí. Klientům pomáháme vyřešit rodinné, osobní i finanční záležitosti. Vždy pro Vás navrhneme nejvhodnější a nejvýhodnější řešení. Disponujeme desítkami různých produktů. Naše odborné znalosti přispívají k nadstandardním vztahům s naší klientelou. ...

Služby: - účetnictví - daňové poradenství