FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář: - generální praxe -právnické služby podnikatelům, právnické služby fyzickým osobám.

Advokátní kancelář - generální praxe. Občanské právo. Rodinné právo. Obchodní právo.

Vedení daňové evidence, účetnictví a mezd. Zpracování daňových přiznání k DPH, dani z příjmu fyzické i právnické osoby, silniční daně.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Pražská kancelář Baker & McKenzie je jednou z předních mezinárodních právních firem v České republice, která pomáhá klientům orientovat se v tuzemském i globálním obchodním prostředí. Od roku 1993 zastupovala pražská kancelář firmy Baker & McKenzie řadu nadnárodních i českých společností v transakcích, z nichž některé patřily k největším a ...

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - zpracování mezd - auditorská činnost.

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo - leasing Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Advokátní kancelář - obchodní a pracovní právo

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, rodinné, správní, insolvenční a pracovní

Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Služby: - oddlužení takzvaného osobního bankrotu - kompletní zpracování insolvenčního návrhu.

Činnost: - pojištění firem a osob - zprostředkování hypotéky či úvěru

Finanční poradenství - zprostředkování pojištění, úvěrů a hypoték.

Notářské služby v rámci obchodních společností: - zakládání a změny - převod obchodních podílů - valné hromady - dědictví - projednání, sepsání závětí, listin o vydědění a správci dědictví - smlouvy o převodu nemovitostí.