FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna

Služby: - soudní znalec a poradce v oboru lesní hospodářství

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence

Daňové poradenství Vedení účetnictví i on - line - daňové evidence - mzdové agendy.

Zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence, zpracování mzdy.

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové a personální agendy - daňové poradenství - zastoupení na úřadech.

Vypracování daňových přiznání daň z příjmu FO a PO, DPH, silniční daň, daň z převodu nemovitostí - daňové poradenství

Činnost účetních poradců, vedení účetní a daňové evidence

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - individuální či skupinové kurzy - administrativní činnost - kontrola nemocných - webdesign.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - vedení a zpracování mzdové agendy - finanční poradenství.

Advokátní kancelář - investice - nadace - obchodní právo - ochrana osobních údajů - společnosti zakládání, změny, družstva.

Advokátní kancelář: - generální praxe -právnické služby podnikatelům, právnické služby fyzickým osobám.

Advokátní kancelář - generální praxe. Občanské právo. Rodinné právo. Obchodní právo.

Vedení daňové evidence, účetnictví a mezd. Zpracování daňových přiznání k DPH, dani z příjmu fyzické i právnické osoby, silniční daně.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Pražská kancelář Baker & McKenzie je jednou z předních mezinárodních právních firem v České republice, která pomáhá klientům orientovat se v tuzemském i globálním obchodním prostředí. Od roku 1993 zastupovala pražská kancelář firmy Baker & McKenzie řadu nadnárodních i českých společností v transakcích, z nichž některé patřily k největším a ...