FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář. Právní služby ve všech základních oblastech práva, převody nemovitostí, sepisování smluv a zastupování před soudem.

Ekonomické a finanční poradenství.

Poskytování notářských služeb. - notářské služby

Služby - pojištění osob, majetku a vozidel - sjednávání úvěrů, hypoték - finanční poradenství.

Pojišťovací poradcepojištění - životní - privátní majetkek a odpovědnost - cestovní - havarijní - povinné ručení - podnikatelé - hypoteční úvěry - penzijní připojištění.

Služby - oceňování majetku - odhady cen nemovitostí. Realitní makléř.

Komplexní služby v oblasti daňového, účetního poradenství a vedení účetnictví: -daňové poradenství - sledování změn, interní kontrola, zpracování daňového přiznání .. -ekonomické poradenství poradenství - smlouva, smlouvy -účetnictví, roční uzávěrky, mzdové účetnictví -zúčtovací systém čerpacích stanic.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence.

Směnárna. Směnárenská činnost. Směnárenské služby. Nákup, prodej: - valuty.

Služby. - účetní a daňové poradenství - komplexní zpracování, vedení účetnictví: - účetní uzávěrky na konci účetního období - mimořádné účetní uzávěrky během účetního období - vedení daňové agendy: - zpracování daňového přiznání - DPH, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti - komplexní mzdové účetnictví, vedení ...

Poskytování úvěrů. Činnosti vedení podniků. Poradenství v oblasti řízení. Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby: - finanční poradenství v oblasti bydlení a hypoték

Služby: - barterové obchody - vymáhání a správa pohledávek - tvorba a správa webové stránky, e-shopy - účetnictví - nákup, prodej a likvidace firem - krizové řízení firem - výkup drahých kovů

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - finanční a ekonomické poradenství.

Advokátní kancelář JUDr. Břetislava Komana je rodinná firma, která poskytuje právní služby od roku 1992

Činnost: - investiční společnost se zaměřením především na energetiku

Služby: - finanční poradenství v oblasti hypoték