FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - generální praxe.

Daňová agentura. Kompletní služby: - zpracování, vedení účetnictví, zpětná rekonstrukce účetnictví - vedení daňové evidence: - zpracování daňového přiznání - DPH, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti - vedení personální agendy, zpracování mezd, mzdy, vyúčtování cestovních náhrad a služebních cest zaměstnanců - ...

Služby: - účetní poradenství - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - vedení personální agendy, zpracování mezdy, mzdy.

Soudní znalec, odhady: - motorová vozidla - nástavby na nákladní automobily.

Činnost: - vymáhání pohledávek

Služby: - vedení účetnictví - vedení mzdového účetnictví - zpracování daní - ekonomické a daňové poradenství.

Vedení - účetnictví - daňová evidence Správa nemovitostí

Advokátní kancelář - energetika - právo občanské, obchodní a správní - rozhodčí řízení.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, slovenské, správní a stavební - společnosti zakládání, změny, družstva.

Advokátní kancelář - právní služby.

Daňové a ekonomické poradenství - vedení účetnictví - daňová a mzdová agenda.

Vedení účetnictví, danový poradce Právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb

Bankovní služby v oblasti retailového, podnikového a investičního bankovnictví. Specializované služby: - penzijní připojištění - stavební spoření - faktoring - spotřebitelské úvěry a pojištění..