FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář - insolvenční a trestní právo - prodej a transformace podniku - společnosti zákládání, změny, družstva Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Autodoprava, doprava, přeprava v rámci EU: -zahraniční kamionová. Spediční činnost: -vytěžování vozidel -mezinárodní spedice. Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví: -jednoduché -podvojné. Poradenství: -daňové.

-Činnost organizačních a ekonomických poradců.

Zakládající člen Asociace českých pojišťovacích makléřů.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Dokončovací stavební práce -Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů -zprostředkovatelská činnost Izolatérství Hostinská činnost Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Pojišťovací makléř a pojišťovací agent Máme pro Vás výběr toho nejlepšího z několika desítek pojišťoven a finančních institucí. Pojištění společností a podnikatelů včetně všech souvisejících činností : Optimalizace pojištění z hlediska rozsahu pojištění i ceny, pomoc při likvidacích pojistných událostí. Výběr z cca. 500 produktů : ...

Daňové poradenství, daňový poradce: -vedení účetnictví i daňové evidence -vedení mzdové agendy a personalistiky -zpracování podnikatelských záměrů -tržní ocenění podniků a investic.

Zastupování při daňové kontrole. Poradenství. Ekonomická činnost.

Pojišťovací a finanční poradenství pro jednotlivce i firmy.

Obchodní zastoupení Allianz pojišťovna, a.s. Pojišťovací poradce. Pojišťovací služby. Pojištění: - životní - majetek - odpovědnost za škodu - majetkové pojištění pro podnikatele a pojištění průmyslových rizik - havarijní (pojištění vozidel), povinné ručení - cestovní - penzijní.

Znalecká a realitní kancelář. Kompletní činnost realitní kanceláře: - prodej, koupě - byty, rodinné domy, garáže, chaty, pozemky atd. - zajištění kupních a darovacích smluv. Znalecké posudky k nemovitým věcem pro: - daňové řízení - dědické řízení - tržní (obvyklá) cena nemovitostí - a další

Soudní znalec v oboru ekonomiky a stavebnictví.