FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví -kompletní vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -vedení účetnictví firem v konkurzu, likvidaci nebo v insolvenci -vedení mzdové a personální agendy -mzdové poradenství -daňové poradenství -ekonomické poradenství -poradenství v elektronické komunikaci s úřady

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské a správní - společnosti zakládání, změny, družstva.

Účetní poradenství - účetnictví a daňová evidence - vedení mezd a mzdové agendy.

Účetní služby. Zpracování účetnictví a daňové evidence. Zpracování DPH a Kontrolního hlášení. Zpracování mezd a mzdové agendy. Komunikace s úřady.

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí a znalecké posudky.

JUDr. Miloslav Drbálek, advokát se zaměřuje na poskytování právních služeb fyzickým i právnickým osobám, zejména, v oblasti práva trestního, obchodního, občanského, konkurzního, insolvenčního, finančního, pracovního, správního, práva duševního vlastnictví a v dalších odvětvích např. práva mezinárodního obchodu. Advokátní kancelář za více než 24 ...

Znalecká kancelář - ocenění movitého majetku a podniků

Firma Wanmos s.r.o. se zaměřuje na vedení účetnictví a poskytuje: - zpracování přiznání k dani z příjmů bez nutnosti osobní návštěvy - mzdovou agendu - platby veškerých závazků - evidenci a upomínání pohledávek - daně a všeobecné administrativní úkoly S námi neplatíte sociální, zdravotní a jiné poplatky za účetní. Platíte jen za službu, ...

Specialista na hypotéky, refinancování, pojištění a spoření. Finanční poradenství - analýza současného stavu, návrh optimalizace, administrace smluv, servis s dlouhodobou péčí.

Poskytujeme daňové a účetní poradenství firmám i jednotlivcům. Zajišťujeme pro ně daňovou optimalizaci, ale také běžné vedení účetnictví a podání daňového přiznání.

Advokátní kancelář, právník: -občanskoprávní poradna -advokátní služby -obhajoby ve věcech trestních -autorský zákon -patentová a průmyslová práva.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Ekonomická činnost

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Daňové poradenství daně z příjmu, silniční, dědické - daňová optimalizace - zpracování daňových přiznání ke všem daním Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - jednorázové zpracování účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství. Poradenství.

Advokátní kancelář, generální praxe. Obchodní a občanské právo, vymáhání pohledávek. Právo finančních služeb.