FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
RSM TACOMA Family Office je specializovanou poradenskou institucí zaměřenou na specifické služby v oblasti řízení rodinného majetku, společností, nemovitostí a hotovosti.

Daňové poradenství. Služby daňového poradce: - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Účetní kancelář. Služby: - zpracování, vedení účetnictví: - hlavní kniha, účetní deník, kniha pohledávek a závazků - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdy - vedení personální agendy - přihlášky, odhlášky zaměstnanců - zastupování na úřadech na základě zmocnění.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování daňových přiznání - personalistika.

DARA - znalecká kancelář Praha je znalecký ústav se specializací na oceňování nehmotného majetku a nemovitostí. Náš zkušený tým znalců se zaměřuje na oceňování celého spektra majetku podniku. Jsme schopni zajistit ocenění i na majetkové bázi. Znalecký ústav, služby: - ceny a odhady nemovitostí - posuzování vad a kvalit staveb občanských, ...

Zástupce České podnikatelské pojišťovny.

Soudní znalec Ing. Miloš Hemer se specializuje na oceňování nemovitostí všech druhů, domů, bytů, nebytových prostor a průmyslových objektů. Služby soudního znalce nabízí zejména v Praze v městských částech Praha 6, Praha 7, Praha 8 a Praha 13. Soudní znalec, odhady cen, oceňování: - nemovitostí - domů - bytů a sklepů - nebytových ...

Znalecké posudky a odhady cen nemovitostí Architektonická činnost.

Znalecké posudky - doprava - dopravní nehody - technický stav motorových vozidelodhady - ceny motorových vozidel.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, majetku a vozidel.

Služby - technický dozor, expertní a znalecká činnost ve výstavbě.

Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy. Daňový poradce.

Oceňování majetku pro věci movité a nemovité.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů, hypoték a pojištění.

Služby - daňový poradce - vedení účetnictví - vedení mzdové agendy.

Účetní služby: -daňové poradenství - rekonstrukce učetnictví - zpracování mzdy - zastupování při jednání s úřady