JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Společnost FinHeads, s.r.o. poskytuje služby finančního poradenství.

VINGEA s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování pojištění, úvěrů a hypoték.

Vedení: - účetnictví, personalistika, mzdy. Revize: - účetnictví. Poradenství: - daňové, účetní. Ekonomické analýzy. Zajištění: - úvěry.

Nabízíme komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdového účetnictví, rekonstrukci účetnictví, audity a daňové poradenství. Klientům nabízíme rovněž poradenství v oblasti financí, controllingu, dotací a krizového řízení.

Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Účetní poradenství - rekonstrukci účetnitví - zpracování mezd

Poskytujeme služby v oblasti finančního trhu a realit. V tomto oboru se pohybuji již víc jak 10 let a všechny zkušenosti se snažíme využívat ve prospěch našich klientů. Snažíme se požadavkům našich klientů vyjít maximálně vstříc a vždy se dobrat řešení, které povede ke splnění jejich cílů. Mezi naše služby patří: - finanční a realitní ...

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů, hypoték a stavebního spoření.

Služby: - grantové poradenství - dotační management - výběrové řízení - projektová dokumentace - zprostředkování komunikace - monitoring dotačních příležitostí - zajištění energetického auditu - dotační poradenství, přehled fondů EU, strukturální fondy, operační programy pro podnikatele, regionální operační program

Zpracování investičního záměru přípravu staveb a oprav technologických celků Překlady - angličtina technické texty Překlady - čeština (technické texty)

Profesionální účetní firma, která vám ulehčí život, ušetří váš čas a peníze. Zbavte se starostí s papírováním. Společně najdeme daňová řešení pro vaše podnikání. Nechte nás se kompletně postarat o vaše účetnictví a daňové povinnosti...

Daňové poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - zastupování před úřady a soudy.

Soudní znalec - ochrana přírody, dendrologie a posuzování dřevin.

Advokátní kancelář, právní služby.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Aneta Klapetková se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování úvěrů, hypoték, spoření, pojištění a penzijního připojištění.