FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poskytujeme advokátní služby v oblasti bytového, přestupkového, rodinného a občanského práva.

Advokátní kancelář. Poskytování právních služeb se specializací na obchodní právo a zákon o půdě.

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Služby: -advokátní kancelář.

Advokátní kancelář: - právo občanské, trestní, správní, obchodní.

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Advokátní kancelář: -advokátní služby v oblasti občanského a správního práva.

Služby: -právní poradenství -advokátní kancelář.

Služby: - účetnictví - daňové a ekonomické poradenství

Činnost: - služby v oblasti průmyslového vlastnictví a ochrany duševního vlastnictví - příprava patentových přihlášek v češtině, slovenštině, angličtině a francouzštině - řízení pro udělení patentů, ve všech zemích a zejména před Evropským patentovým úřadem - patentové rešerše a rešerše průmyslových vzorů - právní poradenství v oblasti ...

Účetní a daňové poradenství - zpracování účetnictví, daňové evidence, jednoduchého účetnictví.

Společnost FIFTY FINANCE s.r.o. je nebankovní instituce zajišťující v rámci svých stránek půjčky - nebankovní půjčky bez registru.