FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Finanční poradenství. Realitní činnost - prodej nemovitostí. tel. 739 386 200, 603 531 820

Služby: - účetnictví - daně - mzdy

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, majetku, vozidel.

Služby, zpracování: - studie proveditelnosti, podnikatelské plány, Cost-Benefit analýzy a strategické plány Zaměřujeme na následující sektory: - zdravotnictví, farmacie - wellness a fitness, hotelnictví a turismus - zemědělství - informační technologie - životní prostředí - neziskový sektor - kultura a umění - veřejný sektor - ...

Finanční poradenství - zprostředkování úvěru, půjčky.

Poradenství: -právní -ekonomické -daňové. Služby: -vedení účetnictví.

Vedení účetnictví a daňové evidence na míru. S důrazem na individuální přístup, za užití moderních technologií (vzdálené přístupy, bezpapírová komunikace, atd). Nabízíme komplexní služby, jejichž rozsahem se maximálně přizpůsobíme potřebám a požadavkům klienta.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Advokátní kancelář, advokát, právník - obchodní právo i mezinárodní.

Advokátní kancelář - právo insolvenční, občanské, obchodní a živnostenské. Dražby.

Advokátní kancelář, právník - generální praxe - právo občanské, obchodní, pracovní a zemědělské.

Pojištění: životní a úrazové pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti, podnikatelské pojištění, povinné ručení a havarijní pojištění automobilů, zdravotní pojištění pro cizince. Finanční služby: hypoteční úvěry, investice, penzijní připojištění. .

Znalec, odhadce. Znalecké posudky i odhady cen movitých věcí v oborech ekonomika a strojírenství.

Advokátní kancelář. Právní poradna.

Advokátní kancelář: - právo mezinárodní soukromé, občanské, obchodní, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů.

Ekonomické poradenství. Zpracování účetnictví. Správa nemovitostí. Daně.

Advokátní kancelář - právo bytové byty, nájem, občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní.

Daňové poradenství. Služby v oblasti účetnictví.