FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Právní služby - právo obchodních společností - fúze a akvizice - občanské právo.

Služby: - zhotovení průkazu energetické náročnosti budovy, energetický průkaz - energický audit - termovizní měření - energetický posudek - dotační programy - stavební projekce

Advokátní kancelář - právni služby - zaměření na obchodní, rodinné, dědické a občanské právo.

Advokátní kancelář - právní služby - zaměření na právo obchodní, právo duševního vlastnictv a nekalá soutěž, antimonopolní právo, pracovní právo.

Advokátní kancelář - právní činnost - zaměření na právo korporátní, právo duševního vlastnictví a nekalá soutěž, antimonopolní právo, občanské, pracovní a trestní právo.

Právní poradenství. Služby pro zadavatele veřejných zakázek. Finanční poradenství - účetní služby, vedení daňové evidence a mzdová agendy. Služby virtální kanceláře - poštovní služby - telekomunikační a datové služby - pronájem jednací místnosti - správa datových schránek.

Účetní poradenství - auditorská činnost - vedení účetnictví - daňové poradenství - vedení mzdové a personální agendy.

Advokátní kancelář - právní služby - specializace občanské a obchodní právo smluvní, trestní právo, rodinné a dědické právo.

Služby: - činnost insolvenčního správce - ekonomické poradenství - správa a vymáhání pohledávek

Služby: - vymáhání, řešení a odkup pohledávek - zjišťování bonity dlužníků - detektivní služby - exekuce, dražby - kompletní správa pohledávek společností - faktoring

Insolvenční správce - insolvenční řízení.

Finanční společnost - sjednávání půjček, úvěrů.

Pojišťovací služby - sjednávání životního pojištění.