FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Komplexní právní služby české i zahraniční klientele. Připravujeme smluvní dokumenty a uplatňujeme nároky z nich plynoucí. Zastoupíme klienta při jednání s úřady i institucemi. Specializujeme se na veřejné zakázky a hospodářskou soutěž, insolvence a právo pracovní, obchodní, občanské, správní, rodinné, daňové, finanční a trestní.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Specializujeme se na právo: - občanské - rodinné - trestní - exekuční - insolvenční - správní - pracovní - soudní - zdravotnické - obchodní a pracovní.

Poskytování právního poradenství v oblasti občanského, obchodního, trestního, pracovního, pojišťovacího a finančního práva a práva nemovitostí. Zastupování před soudy a správními orgány. Sepis smluv, právních posudků, stanovisek a podání. Vymáhání pohledávek mimosoudní i soudní cestou. Zastupování a právní poradenství při jednání s pojišťovnami. ...

Advokátní kancelář. Zaměřujeme se na poskytování služeb v oblasti generální praxe, vymáhání pohledávek, konkursu a vyrovnání, trestního, občanského a obchodního práva.

Advokátní kancelář HOLEC, ZUSKA & Partneři existuje od roku 1990. Patří mezi renomované kanceláře zaměřené na komplexní poradenské a další právní služby v podnikatelské sféře. Mezi klienty kanceláře patří celá řada významných nadnárodních společností.

Právní služby poskytujeme již od roku 1990, kdy byla naše advokátní kancelář založena. Právní zastoupení nabízíme na území České republiky prostřednictvím dvou pracovišť v Praze a Hradci Králové.

Poskytujeme právní služby v širokém spektru platného práva.

Advokátní kancelář - právo korporátní obchodní společnosti, bankovní, racovní, insolvenční a správní - fúze a akvizice - cenné papíry - nemovitosti - duševní vlastnictví - smluvní agenda - veřejné zakázky a výběrová řízení

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - zpracování mezd

Nabízíme použité stroje a příslušenství.: - traktory - kombajny - stroje pro sklizeň píce, obilnin a okopanin - stroje pro zpracování půdy - stroje pro setí a sázení - lesnické stroje - doprava - další použité stroje na přání - prodej zemědělských strojů, těžkých strojů a strojů pracujících ve všech sférách agrárního průmyslu, jakož i ...

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření, úvěrů.