FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - auditorské - vedení účetnictví - účetní poradenství

Obchodní zástupce ČMSS - zprostředkování úvěrů, pojištění a spoření.

Pomoc při exekuci - insolvence, osobní bankrot - konsolidace závazků.

Zprostředkování pojištění Generali - pojištění osob, vozidel, majetku.

Advokátní kancelář: -právní služby podnikatelským i nepodnikatelským subjektům ve všech odvětvích práva.

Soudní znalec v oboru elektrochnika a elektronika Revizní technik elektrických zařízení včetně hromosvodů Poskytujeme veškeré práce v elektrotechnice: - znalecké posudky - elektroprojekty - elektromontáže - opravy elektrických zařízení - revize elektrických instalací i hromosvodů - ...

Advokátní kancelář. Právní služby. Poskytujeme právní servis formou konzultací, přípravy a sepisování smluv a ostatních listin právního charakteru, zastupování při jednáních s obchodními partnery klienta, v řízení před obecnými či rozhodčími soudy, orgány státní i veřejné správy a dalšími orgány a institucemi.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Realitní servis včetně souvisejícího právního, obchodní a zprostředkovatelská činnost, mezinárodní osobní autodoprava, vedení jednoduchého účetnictví a daňové evidence, ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdové agendy a daňového poradenství.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: - úklidové - finanční poradenství - realitní služby

Finanční poradenství. Sjednávání - pojištění osob, majetku - spoření a investice - úvěry.

Služby: -účetní poradenství Ubytování: -ubytovna

Komplexní služby v oblasti účetnictví, ekonomického a daňového poradenství. Služby: - zpracovávání, vedení účetnictví - zpracování daňové evidence a daňových přiznání ke všem daním - vedení mezd, mzdové agendy - daňové poradenství - zastupování při řízení na finančních úřadech, pojišťovnách a ostatních úřadech dle potřeby ...

Daňové poradenství, vedení účetnictví

Poskytování ekonomického a finančního poradenství, řízení vztahu k zákazníkovi. Nabídka služeb soudního znalce v oboru ekonomie.

Finanční poradenství Vedení účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství