FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby v oblasti nakladání s odpady. Znalecké posudky. Oceňování, odhady ceny majetku.

Služby: -právní -překladatelské a tlumočnické z a do NJ

Poskytování nebankovních půjček, úvěrů a amerických hypoték.

Služby: - auditorské, - daňové a ekonomické poradenství, - outsourcing účetních služeb, mzdové agendy, - znalecké posudky, - IT poradenství.

Finanční poradenství pro soukromníky či firmy.

Vedení účetnictví - daňové poradenství.

Advokátní kancelář - právní poradenství v oblasti rodinného a trestního práva - právní služby - zastupování v soudních sporech a rozvodovém řízení

Služby: -účetnictví -daňová evidence -mzdové účetnictví -daňová přiznání

Služby: - veřejné dobrovolné a nedobrovolné dražby

Advokátní kancelář. Právních služby se zaměřením na občanské, obchodní, pracovní, rodinné a trestní právo. Zastupování u soudů. Exekučního řízení.

Služby: - vedení podvojného účetnictví. - vedení daňové evidence. - zpracování mezd.

Vedení účetnictví - daňová a mzdová evidence - personalistika.

Potřebujete si rychle půjčit před výplatou? Poskytujeme krátkodobé půjčky ihned na účet. Půjčte si až 5 000 Kč na 14 dní nebo na měsíc. Půjčky na krátko —krátkodobé nebankovní půjčky online jsou tu pro vás.

Advokátní kancelář - sepisování smluv - zakládání společností - specializace na právo obchodní, trestní, občanské a pracovní.

Daňové poradenství a účetnictví. Vedení účetnictví pro firmy a vedení daňové evidence pro fyzické osoby, včetně poradenství. Obchodní činnost.

Advokátní kancelář. Zabýváme se právem občanským, obchodním i rodinným.

Rozhodčí řízení - mimosoudní způsob řešení sporů.

Daňové poradenství - účetní poradenství - vedení mzdové evidence - ekonomické poradenství.

Služby: -zpracování účetnictví, mezd a daní