FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -osobní účty, -vkladové účty. Poskytování: -úvěry.

Služby: - poskytování úvěrů a půjček - odkup pohledávek

Služby: -vedení účetnictví -daňová a mzdová evidence

Služby: -vedení účetnictví -daňové přiznání

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Exekutorský úřad Brno - město: -soudní exekutor.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna.

Advokátní kancelář. Poskytujeme právní služby všem subjektům z oblasti práva: -občanského -obchodního -tresního -pracovního -správního -insolvenčního -pojistného -rozhodčího řízení. Dále poskytujeme: -advokátní úschovny -odborné právní expertizy -lektorská činnost.

Advokátní kancelář. Právní poradenství.

Finanční poradenství: - financování bydlení - minimalizace rizik.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Odhady a znalecké posudky, oceňování nemovitostí, reality, poradenská a konzultační činnost v oblasti nemovitostí.

Vypracování tržních a znaleckých posudků (odhadů) nemovitostí (odhad ceny obvyklé) pro potřeby bank a stavebních spořitelen – úvěrové a hypotéční úvěrové řízení, dále pro potřeby notářů, právníků a advokátů, dědická apod. řízení.

ERV Evropská pojišťovna, a. s. - dříve Evropská Cestovní Pojišťovna (ECP) Jediná pojišťovna specializovaná na cestovní pojištění na českém trhu. Nabízíme široký výběr krátkodobých i dlouhodobých pojištění na dovolené a služební cesty do zahraničí. Poskytujeme také pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová agenda - účetní a daňové poradenství

Naše nabídka zahrnuje kromě zpracování auditu účetní závěrky dle legislativního rámce České republiky rovněž celou paletu dalších služeb včetně poskytování průběžných celoročních konzultací k účetním, daňovým i jiným problémům.

Advokátní kancelář: - právo obchodní, občanské a rodinné - nemovitosti.

Vedení účetnictví pro zahraniční i české klienty. Zpracování návrhu organizace informačního systému, jeho optimalizace, vydání vnitřních předpisu, např.: - systém oběhu účetních dokladů, vazba na programové zpracování.

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS

Činnost: - finanční poradenství