FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, pracovní, správní, směnečné, trestní a korporační. - audity - rozhodčí řízení - nekalá soutěž - ochrana osobnosti - nemovitosti Vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, rodinné, pracovní, správní a trestní. Sepisování smluv a jiných listin, zastupování před soudy, policií a jinými správními orgány, ověřování podpisů.

Advokátní kancelář, právník: - právnické služby pro občany a firmy - právní služby bytovým družstvům a společenstvím vlastníků bytových jednotek.

Služby: - právo -občanské, správní, stavební, rodinné -zastoupení před soudy a správními orgány -zprostředkováníi právní služby v USA, sepis listin i v anglickém jazyce -převody nemovitostí, věcná břemena, stavební řízení.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, rodinné a správní - nemovitosti Vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář - právo autorské, občanské, obchodní a trestní - licenční smlouvy a franchising. Právník, právní činnost.

Advokátka a provozovatelka advokátní kanceláře pokrývající celé právo ČR: -komplexní právní služby ve všech odvětvích právního řádu České republiky jako tzv. generální praxe pro právnické a fyzické osoby, tj. firmy, instituce a veřejnost –právo obchodní, občanské, pracovní, rodinné, trestní, autorské, procesní, mezinárodní aj.

Právní servis formou konzultací, přípravy a sepisování smluv a ostatních listin právního charakteru.. Právní kancelář.Advokátka.

Naše advokátní kancelář nabízí klientům vysoce odborný přístup s důsledným využitím všech zákonných prostředků.

- advokátní kancelář - občansko právní vztahy - smlouvy - smlouvy o převodu majetku - nemovitostí a pozemků - kupní, darovací a směnné smlouvy

Právní služby, advokát. Občanské právo, autorské právo, právo na ochranu osobnosti, obchodní právo, směnečné právo, rodinné, trestní, pracovní, správní.

Advokátní kancelář: - právo obchodní, občanské, pracovní, rodinné, správní a trestní

Advokátní kancelář - právo obchodní, insolvenční, občanské, správní, pracovní, rodinné a ústavní - nemovitosti - nekalá soutěž.

Advokátní kancelář. Právník. Občanské právo Advokátní kancelář poskytuje právní služby v oblasti občanského práva Insolvenční řízení Rodinné právo Trestní právo Advokátní kancelář poskytuje právní služby v oblasti trestního práva. Právo územně-samosprávních celků

Advokátní kancelář - právo finanční, občanské, obchodní, správní a stavební.

Advokátní kancelář. Právo: -občanské -obchodní -rodinného -trestního.

Právní služby, advokátka OBLASTI PRÁVA Obchodní právo Občanské právo Rodinné právo Pracovní právo Právo sociálního zabezpečení Správní právo Ústavní právo Trestní právo Medicínské (Zdravotnické) prá

Advokátní kancelář - nekalá soutěž - obchodní a trestní právo - prodej a transformace podniku - ochrana hospodářské soutěže.

Advokátní služby: -zaměření na právní pomoc domácím i zahraničním podnikatelům v různých oborech podnikání.

Advokátní kancelář. Komplexní právn služby.

Advokát -občanské právo -nemovitosti -rodinné právo -obchodní právo -trestní právo -pracovní právo -finanční právo