FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Činnost: - finanční poradenství

Vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví -daňová přiznání. Daňové poradenství.

Kompletní vedení účetnictví a vypracování daňových přiznání pro firmy i jednotlivce.

Poradenské služby v oblasti zahraničního obchodu.

Účetnictví - poradenství, - vedení finančního účetnictví a zpracování mezd, - daně.

Služby a poradenství: -účetní, -daňová evidence, -mzdová agenda.

Naše společnost Vám zajistí finanční produkty od předních bankovních i nebankovních institucí, v naší nabídce jsou spotřebitelské úvěry, úvěry na podporu nebo rozvoj podnikání pro stávající i začínající podnikatele, úvěry ze stavebního spoření, hypotéky na řešení Vašeho bydlení nebo hypotéky (americké) pro získání finančních prostředků na cokoliv. ...

Advokátní kancelář. Poskytuji poradenství a služby v oblasti práva obchodního, rodinného, pracovního a občanského. Řeším převody nemovitostí, vlastnické a nájemní vztahy. Vymáhám pohledávky, sepisuji smlouvy.

Daňová a účetní kancelář. -vedení mzdové agendy -rekonstrukce účetnictví -zpracování daňového přiznání -zastupování na úřadech v běžném styku i při kontrolách

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství

Pojišťovací poradce České pojišťovny.

Služby: - zpracování daňové evidence - vedení účetnictví

Zprostředkování auditorských služeb. Daně: - poradenství - zpracování přiznání - zastupování klienta. Ekonomické poradenství. Účetnictví: - vedení - mzdová a personální agenda - poradenství - rekonstrukce - zastupování klienta.