FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Stavební spoření: -poradenská kancelář -hypotéky -úvěry.

Daňové poradenství - vedení účetnictví - personalistika a mzdy.

Služby: -auditorské služby -účetní a daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - vedení personální agendy - zpracování mezd

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňová evidence - mzdová agenda

Služby: - zprostředkování pojištění

Finanční poradenství - zprostředkování hypoték, pojištění a spoření.

Vedení účetnictví - daňové poradenství

Služby: - daňové poradenství - vedení účetnictví - finanční poradenství

Vedení účetnictví a daňové poradenství - vedení mzdové agendy - daňová přiznání - ekonomické a finanční poradenství - účetnictví právnických osob.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna

Prodej - osobní automobily dovoz automobilu z Německa na zakázku. Autoservis - příprava na STK a emise - opravy automobilu - autoskla - plnění autoklimatizace. - montaž tažných zařízení. Pneuservis. Odtahová služba.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení

Vedení účetnictví a daňové evidence včetně mzdové agendy. Poskytování ekonomického a organizačního poradenství.

Správa a údržba nemovitostí -zajišťování běžných oprav a udržovacích prací na základě vystavené objednávky vlastníky -zajišťování dodávek potřebných energií a služeb, včetně jejich vyúčtování -zajišťování předepsaných revizí -vedení podvojného účetnictví -zavedení samostatného bankovního účtu -předkládání měsíčních přehledů o příjmech a ...

Služby: - účetnictví - mzdy - daňové poradenství

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - finance

Auditorská činnost, ale i účetní a daňové poradenství.

Poskytujeme služby v oblasti: - auditorské - účetní - daňové

Společnost řešení sporů pomocí rozhodčího řízení.