FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání. Ekonomické poradenství. Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda. Kancelář v Českém Krumlově: Latrán 193 Český Krumlov 381 01 Telefon: 380 712 341 Fax: 380 712 341

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Vedení účetnictví, daňové evidence, personální a mzdové agendy pro jednotlivce a společnosti.

Služby: - zprostředkování pojištění

Vedení účetnictví, zpracování mezd.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Právní poradenství Daňové poradenství Audit Transakce Outsourcing Management & Business Consulting.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna

Prodej investičního zlata. Směnárenská činnost.

Poskytuje - ekonomické poradenství - organizační poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence.

Advokátní kancelář zaměřená na: - právo občanské, obchodní, pracovní a korporátní obchodní společnosti.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství.

Služby: - odkup a vymáhání pohledávek - financování soudních sporů