FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - účetnictví a daňové evidence

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, správní a trestní.

Služby: - účetní a daňové poradenství - auditorské

Finanční poradenství, právní služby.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Správa nemovitostí - úklidové práce - poskytování služeb v oblasti obchodu a gastronomie. Penzion Astra - ubytování. Účetní a daňový servis - vedení účetnictví - zpracování mezd.

Advokátní kancelář. Insolvenční správce.

D.A.S. poskytuje právní ochranu: - pojištění osob - pojištění vozidel - úrazové pojištění - pojištění majetku - pojištění domů

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -zpracování účetní závěrky -finanční analýzy, výkazy, podklady pro banky.

Služby: -stavební spoření -hypoteční úvěry -penzijní připojištění -životní pojištění -daňové úlevy -pojištění majetku -investování

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - zpracování mezd

Vedení účetnictví a daňové poradenství - účetnictví a daňová evidence - překladatelská a tlumočnická činnost.

Služby: specializace na nebankovní půjčky, ale i účelové půjčky, úvěry a jiné finanční služby - konsolidace půjček a úvěrů - půjčka na exekuce nemovitostí - vyplácení dražby nemovitostí - půjčka s ručením auta.

Služby: - auditorská činnost - vedení účetnictví - ekonomické poradenství

Nebankovní finanční společnost: - půjčky - spotřebitelský úvěr - řešení exekucí

Služby: - finanční leasing - daňové poradenství