FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňové poradenství Vedení: - účetnictví - mzdy.

Finanční leasing, úvěry. Penzion - ubytování.

Realitní a znalecká kancelář. Prodej nemovitosti: - rodinné domy, domky - objekty k podnikání - pozemky, parcely - nebytové prostory (garáže).

Provádění veřejných dobrovolných i nedobrovolných dražeb. Znalecká a odhadcovská činnost.

Služby: -poradenská činnost ve stavebnictví

Hypoteční a podnikatelské úvěry - americké hypotéky.

Pojišťovací makléř a agent - včetně likvidace pojistných událostí Znalecké posudky

Jmenuji se Ing. Monika Marková a jsem znalkyně jmenovaná Krajským soudem v Brně v oboru - odhady ceny a oceňování majetku - FIM, NHIM, HIM, nemovitostí, bytů. Pracuji v oboru správa a údržba nemovitostí, zabývám se odborně bytovou problematikou. Působím i v oboru reality - realitní činnost a služby při převodech bytů do vlastnictví. Naše ...

Služby - sjednávání hypoték, stavebního spoření a pojištění.

Účetnictní, daňové a finanční poradenství.

Výkup, prodej: - starožitnosti - umělecké předměty. Služby: - aukce.

Všechny druhy pojištění. ALLIANZ pojišťovna. - životní pojištění osob - pojištění vozidel, majetku - pojištění odpovědnosti za škodu

AZ INVEST SERVIS, s.r.o. poskytuje finanční služby spojené s řešením pohledávek a závazků včetně plného právního servisu. REALIZUJEME: - odkup pohledávek - snižování závazků - inkaso pohledávek - fakturační servis - prověřování obchodních partnerů ve vlastní databázi - zvyšování bonity pohledávek

Nabízíme finanční poradenství. Poskytujeme půjčky.

Vedení účetnictví pro malé a střední firmy a živnostníky - profesionální, efektivní a rychlé řešení v oblasti účetnictví a daní s individuálním přístupem.

Advokátní kancelář - právo bytové, insolvenční a občanské

Služby: - zprostředkovatel možnosti podnikání bez prvotních nákladů - správa nemovitostí.