FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňový poradce. Daňové poradenství. Daně. Ekonomické poradenství.

Advokátní kancelář. Advokátní služby, poradenství: - trestní právo - občanské právo - obchodní právo - pracovní právo.

Zpracování účetnictví - vedení daňové evidence pro podnikatele - mzdová agenda.

Účetní a daňové poradenství: -zpracování účetnictví -zpracování mezd -poradenství. Zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence pro podnikatele. Zastoupení na úřadech. Zpracování účetních uzávěrek. Roční uzávěrky. Daně z příjmu. Komunikace se zdravotní pojišťovnou, správou sociálního zabezpečení.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování účetního, daňového a ekonomického poradenství. Služby spojené se mzdami.

Pojišťovací agentura a poradenství v oblasti spoření.

Znalecká kancelář Mariánské Lázně. Nabízíme odhady nemovitostí v Plzeňském a Karlovarském kraji. Provádíme oceňování všech druhů nemovitostí pro potřeby převodu, prodeje, dědického řízení, daňových účelů a úvěrového řízení bank a hypotečních ústavů.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo energetické, soutěžní a správní - ochrana hospodářské soutěže a energetika

Nezávislý finanční poradce Mgr. Jitka Lněničková najde to správné řešení finanční situace. Nabízí pojištění všeho druhu jako úrazové pojištění, cestovní pojištění, pojištění odpovědnosti, spoření, povinné ručení a podobně. Díky své nezávislosti nabízím cenově nejvýhodnější služby.

Účetní kancelář PC SPEKTRUM Jsme rodinná účetní firma se zkušenostmi v oboru účetnictví již od počátku devadesátých let.

Zastoupení Raiffeisen stavební spořitelna.

Online účetnictví - zpracování mezd - vedení personální agendy - vedení účetnictví.

Odhadce nemovitostí - odhady tržní hodnoty nemovitostí.

Poskytujeme služby: -daňové poradenství. -ekonomické poradenství. -vypracování daňových přiznání.

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, rodinné, stavební, pracovní, sportovní, insolvenční a mezinárodní soukromé.

Daňové poradenství: - optimalizace daňových povinností - odklady daňových přiznání - zastupování na úřadech Vedení účetnictví: - daňové evidence a - mzdové agendy - rekonstrukce účetnictví. Praxe v oboru od roku 1994. Za klienty dojedeme. Možnost schůzek prakticky kdykoli. Možnost konzultací po telefonu, e-mailem, ...

Služby: - zástupce Wüstenrot stavební spořitelny - finanční poradenství

Služby: -pojišťovací, finanční poradenství -finanční produkty předních pojišťoven -pojištění, penzijní a stavební spoření, hypotéky a investice.

Služby: -pojišťovací poradenství -finanční poradenství -finanční produkty všech pojišťoven -penzijní pojištění -stavební spoření -hypotéky -investice.