FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - zprostředkovatel možnosti podnikání bez prvotních nákladů - správa nemovitostí.

Interiérový design, tvorba 3D návrhů, poradenství, odhady nemovitostí.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a soutěžní

Autobazar, bazar, autopůjčovna, půjčovna, ND, soudní znalec, hlídané parkoviště non-stop, autoservis, půjčovna přívěsů, DI, STK.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - ekonomické poradenství

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - daňové poradenství

Služby: - účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd

Dopravní značení: -prodej dopravního značení -montáž dopravního značení -pronájem dopravního značení -vodorovné dopravní značení -projekty dopravního značení -www.harex-dopravni-znaceni.cz. Alternativní zdroje energie: -tepelná čerpadla -solární panely -klimatizace -www.harex-energie.cz. Účetní a daňové poradenství.

Jsme českou pojišťovací společností. Poskytujeme služby v oblasti pojištění, penzijního připojištění i při likvidaci pojistných událostí

Právní poradenství reality Zprostředkování nemovitostí.

Stavební firma, výstavba: - RD na klíč - stavby občanské, bytové, průmyslové - rekonstrukce Inženýrská činnost Služby: - odhady nemovitostí

Advokátní kancelář: -advokátní služby -právní poradenství -občanské právo -rodinné právo -obchodní -insolvenční -trestní -pracovní -správní právo -komunální -právo Evropských společenství.

Poradenská společnost je nezávislá a poskytující tyto služby: - komplexní finančně poradenské služby pro jednotlivce a rodiny (služby jsou poskytovány klientům všech příjmových skupin).

Eko farma Výsluní - chov masných plemen skotu Herefor - výroba palivového dřeva - pilařská malovýroba - zemědělská činnost, traktorová doprava - služby při sklizni - vedení účetnictví.

Ú.D.P. Olomouc, s.r.o. je účetní firma, která je ve svém oboru specialistou již od roku 1990. Zaměřujeme se na vedení a zpracování účetnictví, daňové evidence, mezd a DPH včetně vzdáleného účetnictví. Přenechejte veškeré papírování odborníkům! Naše účetní služby poskytujeme nejen pro obchodní společnosti a neziskové organizace, ale také pro ...

Účetnictví Daňová přiznání Vedení účetnictví daňová evidence - účetní uzávěrky - rekonstrukce účetnictví - zpracování účetních dokladů - vedení mezd a mzdové agendy

Služby: -projektová činnost -architektonické studie -projektová dokumentace -výměra stavby, propočty, rozpočty stavby -projekty pro provádění stavby. Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí. Odhady nemovitostí. Správy nemovitostí, administrativní správa.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní - fúze a akvizice