FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář: -občanské, obchodní, pracovní a trestní právo.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna

Notářské služby. Ověření převodu nemovitosti, notářské úschovny, závěti, majetkové smlouvy manželů, snoubenců, ověřování, osvědčení, dědictví, vydědění. Výpisy z informačních systémů veřejné správy.

Působíme v oblasti informačních technologií, účetní, daňové a mzdové oblasti a v oblasti získávání dotací z EU.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a korporátní Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví - mzdová agenda

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Obchodní zástupce. -Česká podnikatelská pojišťovna

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Advokátní kancelář: -smlouvy a právo: -obchodní -občanské -kapitálové trhy -insolvence -exekuce -rozhodčí řízení -právo průmyslového vlastnictví

Vedení účetnictví. Organizační a ekonomické poradenství. Konkurzní poradenství. Veřejné dražby. Prodej majetku.

Advokátní kancelář. Advokátní služby, právnické služby v oblasti: - kapitálových trhů - cenných papírů - fúzí a akvizicí - občanského práva - bankovního práva - finančního práva.

Údržba a opravy - motorová vozidla Komplexní služby - kamerové systémy Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Daňové poradenství Správa - majetek - nemovitosti Reklamní činnost Stavební práce Zámečnické práce

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Služby: -podnikatelské poradenství -účetnictví -mzdy -daňové poradenství

Dražby. Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem nemovitostí: - byty, domy, kanceláře, chaty, chalupy, historické objekty, garáže, komerční objekty, pozemky. Odhady nemovitostí. Vyřízení hypotéky, stavebního spoření, úvěru.

Advokátní kancelář: - generální právo - právo bytové, občanské a obchodní

Daně, daňová poradenství. Vedení účetnictví. Mzdy. Personalistika.

Nabídka detektivních služeb a právního poradenství se specializací na trestní právo s celorepublikovou působností. Pátrání, sledování osob. Vymáhání pohledávek. Právní služby. Kontrola nemocných. Soukromé vyšetřování.

Služby: - správa nemovitostí - vymáhání pohledávek

Advokátní a patentová kancelář. Právo průmyslového a jiného duševního vlastnictví: - patenty na vynálezy - ochranné známky - nekalá soutěž - průmyslové vzory - užitné vzory topografie polovodičových výrobků - celní opatření na ochranu průmyslových práv - zahraniční ochrana průmyslových práv - spory z průmyslových práv - ...