FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář-služby: - právo obchodní, pracovní - právo občanské - právo trestní.

Finanční a pojišťovací makléřství, poradenství. Pojištění průmyslových rizik, pojištění vozidel, pojištění majetku občanů životní a cetovní pojištění.

JRS, spol. s r.o. poskytuje účetní a personální poradenství. Služby - účetní a daňové poradenství - personální a mzdové poradenství.

Služby - nebankovní úvěry - vyplácení exekucí - výkup nemovitostí - řešení osobních bankrotů.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence

ZFP AKADEMIE Hlinsko: Nabídka finančního a investičního poradenství. Zprostředkování stavebního spoření, penzijního připojištění, životního pojištění, úvěrů a hypoték.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Audit, daně, účetnictví

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Realitní činnost Správa a údržba nemovitostí Inženýrská činnost v investiční výstavbě Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Advokátní kancelář - právo dědické, občanské, obchodní a trestní

poradenství při restrukturalizaci a reorganizaci společností zpracování projektů a zajištění jejich financování správu pohledávek insolvenční řízení semináře a kurzy v oblasti hypotečních úvěrů, spotřebitelských úvěrů, základní finanční gramotnosti, řešení ohrožených úvěrů a úvěrů po splatnosti semináře a kurzy v oblasti zahájení ...

Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství.

Reality- prodej a pronájem - domy - byty - pozemky Služby - finanční a investiční poradenství - projektová činnost - inženýrská činnost

Služby: - daňové poradenství - vedení účetnictví - kontroly účetnictví - zastupování před úřady - daňová evidence - mzdová agenda Dakuz spol. s.r.o. Bubenská 1377-37 17000 Praha 7

Služby: - účetnictví - daně - mzdy a personalistika

Advokátní kancelář poskytující veškeré právní služby.

Poskytujeme finanční a dotační poradenství pro revitalizaci domů. Také zajišťujeme technickou přípravu.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová agenda

Účetní a daňové poradenství: -vedení účetnictví -daňové poradenství -právní poradenství -správa domů.