FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Podvojné účetnictví a daňová evidence.

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Pojištění majetku proti nečekanými událostmi.

Soudní znalec Doprava městská, silniční: Technické posudky o příčinách, mechanizmu dopravních nehod Právní, odborná, technická pomoc při dopravních nehodách při jednání s policií, městskými úřady, poradenství, zastupování, obhajování (odbor dopravy, přestupkové řízení) POMOC PŘI DOPRAVNÍCH NEHODÁCH (jak postupovat po dopravní nehodě) ...

-Poradensko-zprostředkovatelská činnost /nevyžadující zvláštní oprávnění/

Bankovní služby Zprostředkování - pojištění

Daňové poradenství a vedení účetnictví - zastupování na úřadech - vyřizování kontrol - zpracování mezd.

Přední česká nezávislá advokátní kancelář zaměřená na obchodní právo, působící v regionu střední a východní Evropy. Tým 130 špičkových právníků a daňových poradců působících v Praze a v zahraničních pobočkách na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Bulharsku, Rumunsku, na Ukrajině, v Bělorusku a Rusku poskytuje komplexní právní služby pokrývající ...

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, slovenské a stavební - rozhodčí řízení

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a trestní

Advokátní kancelář - obchodní právo i mezinárodní

Služby - správa a vymáhání pohledávek

Nabízíme správu nemovitostí, vedení účetnictví a rozúčtovací služby pro společenství vlastníků jednotek a bytová družstva

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: -kompletní účetní poradenství. Práce: -tesařské a truhlářské -realizace staveb (domky, půdní vestavby) -rekonstrukce.

Řemesla, služby: - zednictví - vodoinstalace - topenářství - kominictví - oceňování majetku

Ekonomické a provozní poradenství se zaměřením na: činnosti podpory investiční činnosti, zpracování dokumentace k odnětí ze ZPF, zpracování dokumentace k odnětí PUPFL ( lesní půdy), administrace povolování zařízení ke sběru odpadů se zaměřením na autovrakoviště.