FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - ekonomické, finanční a investiční poradenství

Služby - daňová přiznání - účetní poradenství - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy

Služby: -autopojištění -majetkové pojištění -životní pojištění -penzijní připojištění -stavební spoření -hypotéky -optimalizace energií -investiční zlato.

Služby - znalecké posudky pro soudy všech stupňů, finanční úřady, obecní úřady, advokátní kanceláře - znalecké posudky pro daňové účely, převod, darování a směna - oceňování rodinné domy, chaty, chalupy, garáže, byty, nebytové a bytové prostory - odhady tržních cen nemovitostí - dražby

Znalecké služby, oceňování nehmotného a hmotného majetku, oceňování podniků

Služby: -oceňování nemovitostí -zpracování znaleckých posudků -průkazy energetické náročnosti

Služby - zpracování mezd na klíč - personalistika pro všechny druhy organizací - mzdové účetnictví

Zpracování daňového přiznání, vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby - daňové poradenství - vedení účetnictví - správa nemovitostí

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - auditorské služby

Služby - inženýrská činnost - manažerské poradenství - pronájem nemovitostí - zprostředkování obchodu - správa, instalace a konfigurace sítí a serverů - centrum sdílených služeb Pracoviště Chomutov Na Bělidle 275, 430 01 Chomutov tel. 725 110 631

Advokátní kancelář - trestní právo (specializace dopravní nehody)

Vedení účetnictví a daňové evidence

Jsem samostatnou advokátkou a poskytuji právní služby občanům i podnikatelům a to v jazyce českém i anglickém, ve všech oborech práva, obzvláště však je-li přítomen mezinárodní prvek. Nabízím osobní a flexibilní přístup. Mé služby jsou cenově dostupné a ceny transparentní.

Nabízíme komplexní služby v oblasti správy bytových a nájemních domů, zajištění veškerých služeb pro společenství vlastníků jednotek, vedení účetnictví SVJ a veškeré agendy spojené se správou nemovitostí. Nabízíme vymezení jednotek v budově prohlášením vlastníka a zakládání společenství vlastníků.