FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář, advokát, právník - generální praxe.

Advokátní kancelář, advokát, právník - generální praxe - právo obchodní a bytové byty, nájem.

Služby: -projektování - projekční a plánovací práce: -komunikace, kanalizace, vodovody, obytné komplexy -rodinné domky, bytové domy -veřejné budovy a průmyslové stavby -investorská a realitní činnost -designové studio na zpracování návrhů interiérů -kopírování, skenování -technicko-ekonomické studie zastavěných území ...

Nabízí: - účetnictví. - podvojné účetnictví, personální a mzdovou evidenci, evidenci zásob, investičního majetku, fakturaci, pokladnu a takzvané manažerské účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Účetní poradenství, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové účetnictví, majetkové a smluvní evidence, daňová přiznání.

Zprostředkování půjček, úvěrů a hypoték. Finanční poradenství. Pojišťovací služby.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví. Vedení Daňové evidence. Zastupování před úřady.

Celostní finanční poradenství.

Daňová a účetní kancelář: -daňové poradenství -ekonomické poradenství -personalistika -audity, auditor -právní poradenství -lektorování seminářů.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Personální a mzdová agenda.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, mzdy

Poradenská a konzultační činnost v oblasti rodinných financí, zpracování odborných studií a posudků. Zprostředkování stavebního spoření, úvěrů ze stavebního spoření, hypoték, spotřebitelských úvěrů, majetkového a životního pojištění, investování.

Advokátní kancelář, advokátka. Právní služby, poradenství: - obchodní a pracovní právo.

Auditorská kancelář. Služba: - audit, ověřování účetních uzávěrek - poradenství daňové, účetní, ekonomické - vedení DE a podvojného účetnictví - zpracování daňových přiznání - vedení mzdové agendy

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: -vedení daňové evidence i podvojného účetnictví

Služby - vymáhání pohledávek a dluhů

Daňová ekonomická organizační kancelář.

Advokátní kancelář: - korporátní záležitosti - obchodní smlouvy - zastupování v obchodních sporech - bytové domy, byty, nebytové prostory.

Advokátní kancelář: -občanské právo -pracovní právo. Služby: -právnické, právník, advokátka.