FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Ing. Marie Skalská - Ekonomické poradenství: - daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady.

Implementace a prodej ERP ABRA Gx Vedení účetnictví - podvojné i jednoduché Správa sítí www stránky

Realitní kancelář: - pronájem bytů, domů - prodej bytů, domů - prodej pozemků. Finanční služby: - hypotéky - nebankovní půjčky - exekuce.

Makléřská firma s působností po celé ČR - hypotéky bez zkoumání registru dlužníků, doložení příjmů a účelu využití - podnikatelské úvěry do výše 150 000 000 - refinancování hypoték - konsolidace půjček - oddlužení nemovitosti, exekucí a dražeb - okamžitý výkup nemovitostí - individuální financování nestandardních požadavků

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy - audit podnikatelských subjektů

Obchodní zastoupení Allianz pojišťovna. Pojištění: -pojištění s daňovými úlevami -životní - rizikové, investiční -Rytmus + Rytmus Risk -úrazové -cestovní -domácnosti -obytné budovy -havarijní + povinné ručení -podnikatelů a průmyslu -stavební spoření - doplňkové penzijní spoření - zprostředkování hypotečního ...

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob - práce a služby ekonomické povahy. Ubytovací služby : pronájem chaty v Beskydech, obec Trojanovice. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování a vedení mezd.

Daňové poradenství. Auditorské služby.

Služby : - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví, včetně zpracovnání mezd - účetní a ekonomické poradenství

Finanční poradce pro stavební spoření, resp. úvěry a hypotéky, ale i penzijní reformu.

Účetní poradenství Vedení účetnictví, daňové evidence, mezd, majetku Znalecké posudky odvětví ekonomika obor účetnictví

Služby: - účetnictví - vedení daňové evidence - účetní a daňové poradenství

Advokátní kancelář - generální praxe

Ekonomické poradenství Manažerské poradenství

Advokátní kancelář se zaměřením na právo bytové, insolvenční, občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Služby: -energetické posudky -energetické audity -energetický management

Služby - statika a dynamika stavebních konstrukcí - projekční činnost - měření vibrací - seismické výpočty

Finanční poradenství. Oceňování hmotného a nehmotného majetku. Správa a vymáhání pohledávek. Právní poradenství.